default-image

Τραγικός αυτόχειρας ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Κρήτη
Τραγικός αυτόχειρας ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. Το τραύμα που έφερε στο δεξί του καρπό ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται πως δίνει τη λύση τουλάχιστον για το πώς προήλθε ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο θάνατος του νεαρού φοιτητή - βάσει του πορίσματος του ιατροδικαστή - προήλθε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο, κάτι που δείχνει αυτοχειρία.

Μάλιστα σε συνδυασμό ότι ο Βαγγέλης ήταν αριστερόχειρας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο άτυχος φοιτητής έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. Παράλληλα σε κοντινή απόσταση, σχεδόν δίπλα στο πτώμα, βρέθηκε και ένα μαχαίρι το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστεί.

Στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, από τη μακροσκοπική κιόλας εξέταση, εντοπίστηκε ένα βαθύ τραύμα στο δεξί του καρπό (κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής), ενώ στα αριστερά του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Ο ιατροδικαστής και όσοι βρέθηκαν από την αρχή στο σημείο τηλεφώνησαν αμέσως στους γονείς του νεαρού ρωτώντας τους αν ήταν αριστερόχειρας, μια ερώτηση στην οποία απάντησαν καταφατικά. Το τραύμα στο δεξί καρπό και το σημείο στο οποίο βρέθηκε το μαχαίρι ίσως, λοιπόν, να αποτελούν μια πρώτη ένδειξη για το πώς βρήκε τον θάνατο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Επίσης, σύμφωνα με ορισμένες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στους γονείς του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο έχει σταλεί και φωτογραφία με το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στη σορό του για να απαντήσουν αν είναι δικό του ή όχι. Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν πάρει αποτυπώματα από το μαχαίρι, αλλά και γενετικό υλικό, για να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες.

Το ξέσπασμα του θείου

Συντετριμμένος ο Γιώργος Βιδιαδάκης, ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ξεσπά.

Περιμένοντας το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου του 20χρονου ανιψιού του, αναφέρει πως τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία, ωστόσο το ζητούμενο είναι να εντοπιστούν αυτοί που τον οδήγησαν σε μία τέτοια ενέργεια.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά" και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ανέφερε: «Πρέπει να είναι αυτοκτονία, αλλά το θέμα είναι ποιος οδήγησε το παιδί εκεί και φτάσαμε σήμερα να συζητάμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν να χαθεί ένα παιδί 20 χρονών και να μη λάβουμε απαντήσεις».

«Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τελικά αν πρέπει να μεγαλώνουμε καλά ή κακά παιδιά για να επιβιώνουν σε αυτόν τον κόσμο. Όλοι αυτοί οι λεβέντες που έκαναν ό,τι έκαναν στον Βαγγέλη ούτε είδαν ούτε ξέρουν τίποτα τώρα. Εύχομαι ο χαμός του Βαγγέλη να σώσει τα υπόλοιπα παιδιά», είπε ο κ. Βιδιαδάκης.

Το τελευταίο ταξίδι

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 14:00, αναχώρησε από τα Γιάννενα η πομπή με τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, προκειμένου να φύγει με πλοίο από τον Πειραιά, στις 21:00, για την ιδιαίτερη πατρίδα του παιδιού, τους Αρμένους Ρεθύμνου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Σελί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News