default-image

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός  νίκησε τον Εργοτέλη και πήρε το 8ο σερί τρίποντό του, επίδοση που είχε να επαναλάβει από τη σεζόν 2005-2006. Παράλληλα, ήταν το πρώτο ματς στο οποίο το «τριφύλλι» πήρε καθαρό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να το διατηρήσει ως το τέλος φέτος. Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συνέχισε να έχει την ανάσα της… καυτή στον Ολυμπιακό και να τον πιέζει για να τον προσπεράσει και να κάνει την απίστευτη ανατροπή στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Για να το καταφέρει, ωστόσο, αυτό ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δει και τι θα συμβεί τελικά με την τιμωρία που του έχει επιβληθεί για όσα έγιναν στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει έφεση για το -3 που τους επιβλήθηκε, η οποία έχει εκδικαστεί αρχικά κι η επιτροπή έχει δώσει στο «τριφύλλι» την προθεσμία να καταθέσει υπόμνημα ως την Τρίτη (17/03). Η απόφαση αναμένεται να βγει την Τετάρτη (18/03), ημέρα κατά την οποία ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εκτός έδρας τους Περιστεριώτες από την ημέρα που έχει αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία ο Γιάννης Αναστασίου κι αυτό είναι μια έξτρα πρόκληση για τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του. Το «τριφύλλι» καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο που υψώνει μπροστά τους η ομάδα του πρώην προπονητή τους, Νίκου Νιόπλια, η οποία είναι επίσης σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο ματς της Τετάρτης (18/03), ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τους τιμωρημένους Μπούρμπο και Σίλντενφελντ, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Ζέκα. Ερωτηματικό η κατάσταση του Πράνιτς που δεν έπαιξε στο Παγκρήτιο λόγω ίωσης, ωστόσο, είναι πλέον καλύτερα και λογικά θα προλάβει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News