default-image

Συγκινητικά μηνήματα για τον Βαγγέλη

Ελλάδα
Συγκινητικά μηνήματα για τον Βαγγέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων "πάγωσε" όλη την Ελλάδα. Λίγη ώρα μετά και την τραγική επιβεβαίωση από τον θείο του Βαγγέλη τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη, ο οποίος είπε ότι ο ανιψιός του δεν ζει πια, ο κόσμος ξέσπασε.

«Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας», μας αποκάλυψε μέσα σε λυγμούς ο κ. Γιώργος Βιδιαδάκης.

Οι άνθρωποι αυτοί που δε γνώριζαν τον 20χρονο Βαγγέλη, αλλά ήταν σαν να επρόκειτο για το δικό τους παιδί όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούσαν με το δικό τους τρόπο να ρωτούν, να μαθαίνουν, να στηρίζουν μέσα από τα μηνύματα που έστελναν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης την οικογένεια του νεαρού φοιτητή.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων, αλλά και των ανθρώπων που ούτε καν γνώρισαν τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη στα social media.

Νέοι και νέες που συμμετείχαν στις έρευνες και τις κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό του 20χρονου ή απλά παρακολουθούσαν εδώ και 40 ημέρες το θρίλερ των ερευνών, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον χαμό του παλικαριού και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια.

Και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσω του Facebook, ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται γι' αυτή την τραγωδία.

«Σε αγαπήσαμε χωρίς να σε ξέρουμε»

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του, μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει, κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια! Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε...».

«Ευλογημένο μου παιδάκι καλό παράδεισο... Ο Μεγαλοδύναμος, η Παναγία και όλοι οι Άγιοι ας αναπαύσουν την πονεμένη σου ψυχούλα! Αμήν...».

«Καλό ταξίδι φίλε μου τώρα πια θα μας βλέπεις από ψιλά και σου ορκίζομαι πως η ψυχή σου θα βρει γαλήνη… Δεν σε ήξερε κανείς μας δεν σε ήξερε όμως όλοι ανησυχούσαν για σένα… Καλό ταξίδι αδελφέ…».

«Πραγματικά... και να αυτοκτόνησε το παιδί σίγουρα υπάρχουν ηθικοί... ανήθικοι... αυτουργοί σε αυτό... Μακάρι να ψαχτεί σε βάθος η υπόθεση αυτή και να μη μπει σε 'κανά συρτάρι με την πάροδο του χρόνου... Πάντως εδώ στα Γιάννενα δύσκολα θα ξεχαστεί ο τραγικός επίλογος της σύντομης ζωής του Βαγγέλη που αυτό τον ενάμιση μήνα είχε γίνει... ο Βαγγέλης μας!».  

«Ντροπή σε όλους μας που επιτρέπουμε τέτοιες συμπεριφορές όπως οι συμπεριφορές αυτών που βασάνισαν αυτό το Παιδί! Ντροπή σε όλους μας που όταν ένα πρόβλημα δεν αγγίζει την πόρτα μας κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Ντροπή σε όλους μας για την κοινωνία που φτιάξαμε. Αυτή την κοινωνία της ένοχης σιωπής, της κερδοσκοπίας, και του εγωκεντρισμού. Αντίο Βαγγέλη! Ντροπή μας που δε σε προστατέψαμε σαν Κοινωνία! Ντροπή μας που κανείς δεν άκουσε τον πόνο σου και δε σε δικαίωσε. Ντροπή μας! Πόσοι άλλοι Βαγγέληδες υπάρχουν στην Ελληνική Κοινωνία της παρακμής; Ποσά ακόμη παιδιά υποφέρουν από νταήδες που οι γονείς τους καμαρώνουν γιατί είναι μάγκες; Ας γίνει ο χαμός αυτού του Παιδιού σταθμός να αλλάξουμε ζωή. Καιρός να θυμηθούμε οτι είμαστε άνθρωποι πρώτα και μετά πορτοφόλια. Πρώτα άνθρωποι και μετά Ότι άλλο! Τι έγινε στην Ανθρωπιά μας Έλληνες;».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News