default-image

Συγκλονίζει στην "ΚΡΗΤΗ TV" ο θείος του Β. Γιακουμάκης

Κρήτη
Συγκλονίζει στην "ΚΡΗΤΗ TV" ο θείος του Β. Γιακουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένος ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης, βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να παραχωρήσει στην "ΚΡΗΤΗ TV" και το portal neakriti.gr, μία μικρή συνέντευξη για το δράμα που βιώνει όλες αυτές τις ημέρες η οικογένεια με αποκορύφωμα το χαμό του παιδιού της.

Ο Γιώργος Βιδιαδάκης, ο άνθρωπος που εδώ και ένα μήνα έγινε η σκιά των ερευνών στα Ιωάννινα και μαζί με την οικογένεια του Βαγγέλη, δε σταμάτησαν λεπτό να αγωνιούν και να προσπαθούν να μάθουν κάτι για το παιδί τους, δηλώνει συγκλονισμένος, τονίζοντας ότι η απώλεια του Βαγγέλη είναι αυτή τη στιγμή η απόλυτη τραγωδία για την ήδη βασανισμένη οικογένεια.

«Ευχαριστούμε τους Κρητικούς, ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη, αλλά παρά τη μεγάλη αυτή έκρηξη συμπαράστασης, ο πόνος για την οικογένεια είναι ανείπωτος», λέει χαρακτηριστικά ο θείος του Βαγγέλη.

Όσον αφορά τις έρευνες τονίζει ότι «υπάρχουν κάποια δεδομένα, που όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι αυτές που θα τα κρίνουν. Ελπίζω ο Βαγγέλης να είναι καλά εκεί που πάει», τονίζει ο θείος του Βαγγέλη.  

Ακούστε τη συνέντευξη:

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_kcdod6rw/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News