default-image

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟΧ, ισοπαλία η Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟΧ, ισοπαλία η Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 4η θέση της Football League αναρριχήθηκαν τα Χανιά μετά την άνετη νίκη τους με 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Στις επιτυχίες επέστρεψαν τα Χανιά τα οποία επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών με αποτέλεσμα να βρεθούν στην 4η θέση της βαθμολογίας που είναι και ο στόχος έτσι ώστε να αποφύγουν τη διαδικασία των play-out.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είναι δύο βαθμούς μακριά από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού και χρειάζονται άμεσα τους βαθμούς για να μπορέσουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42' με τέρμα του Οικονομόπουλου ο οποίος έδιωξε το άγχος από την ομάδα του. Στο 74' ο ΑΟΧ έχασε πέναλτι στην εκτέλεση του Κοντέων. Στο 87' υπήρξε και δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους το οποίο εκτέλεσε ο Καραγιάννης για το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Εσονό που έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

ΧΑΝΙΑ: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Ανδρέου, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης (60' Νγκουέμ), Γκούμας, Εσονό, Μάνικος (46' Γκονζάλεζ), Νύκταρης (82' Γανωτής), Καραγιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Κόσουτιτς), Τσούπρος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Μπακομήτρος, Τσεβάς (62' Ενρίκο), Τσιμότζι, Ράντι, Γουόρντεν (87' Παλαιολόγος).

Παραχώρησε ισοπαλία η Επισκοπή

Επισκοπή και Καλλιθέα, μοιράστηκαν γκολ και  βαθμούς. Το 1-1 ίσως αδικεί την Καλλιθέα, που παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο, από την Επισκοπή, καθώς είχε δύο δοκάρια!   Η Καλλιθέα, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην FootballLeagueενώ με την ισοπαλία, κράτησε τους Κρητικούς στους πέντε βαθμούς διαφορά.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το απόλυτο αιφνιδιασμό. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η Επισκοπή άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μποτωνάκη.

Η Καλλιθέα, κατάφερε να ισοφάρισε με πέναλτι, στο 31. Ο Φράγκος, ανατράπηκε από σκόρερ  απ' τον Μποτωνάκη, που παίρνει και κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μασάδο  και ισοφάρισε για την ομάδα, της Καλλιθέας.

 Μεγάλη ευκαιρία, για να πάρει κεφάλι στο σκορ είχε Καλλιθέα στο 67. Ο Φράγκος σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι! Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κατσικογιάννης σούταρε και η μπάλα βρήκε πάλι το δοκάρι!

Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Αργυρίου, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Βιγιαφάνε(46Πετράκος), Μποτωνάκης, Λάμπρου, Βιτώρος(69 Βιτσιώτης, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Πάλλας(46' Δουμάνης).

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Αρναρέλλης, Ντουρμισάι(67'  Μιχαλόπουλος), Φράγκος, Μασάδο.

Τα αποτελέσματα στην 22η αγωνιστική :

Απόλλων Σμ.- Αχαρναϊκός       1-0

ΑΟΧανιά- Ηρακλής Ψ.             3-0

Ερμιονίδα- Πανηλειακός       3-0

Επισκοπή- Καλλιθέα             1-1

Παναχαϊκή- Άλιμος             3-0

Φωστήρας- ΑΕΚ  έναρξη       18:00

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News