default-image

Αναστασίου: «Και τώρα ο Ατρόμητος»

Ποδόσφαιρο
Αναστασίου: «Και τώρα ο Ατρόμητος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και το ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις αυτής φτάνοντας στη νίκη με 2-0 στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ματς της Τετάρτης (18/3) με τον Ατρόμητο. Το οποίο, μάλιστα, χαρακτήρισε πιο δύσκολο από εκείνο ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: «Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο. Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την αφαίρεση των βαθμών:

«Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News