default-image

Έγινε τελικά ξανά πατέρας ο Πούτιν;

Κόσμος
Έγινε τελικά ξανά πατέρας ο Πούτιν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η... ανεπίσημη σύντροφος του Πούτιν, η χρυσή ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα που φουντώνουν τις τελευταίες ώρες, να έφερε στον κόσμο το παιδί του Ρώσου προέδρου στην ελβετική κλινική "Σάντα Άννα", στην περιοχή Σορένγκο του καντονιού Τιτσίνο. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν να παρευρέθηκε και ο Ρώσος πρόεδρος στη γέννα.

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα "Blick", η Καμπάεβα έφερε στον κόσμο το παιδί του Ρώσου προέδρου στην κλινική Sant'Anna στο Lago di Lugano, μια περιοχή νοτιοανατολικά της Ελβετίας, στα σύνορα με την Ιταλία.

Η "Neue Zuricher Zeitung" αναφέρει πως ένας υπάλληλος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως η Αλίνα Καμπάεβα βρέθηκε στο Sant'Anna και μάλιστα είχε στη διάθεσή της δύο δωμάτια.

Ωστόσο, η διευθύντρια της κλινικής, Michela Pfyffer, λέει κατηγορηματικά: «Δεν είναι στην ευχέρειά μας να απαντήσουμε σε τέτοιου είδους ερωτήματα».

Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έχει ήδη χαρίσει στον Πούτιν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλα δημοσιεύματα που γράφουν ότι το μωρό που γέννησε στην Ελβετία η Αλίνα θα είναι το πρώτο τέκνο τους.  

Ο 62χρονος -σήμερα- Ρώσος πρόεδρος, επίσημα, ήταν παντρεμένος με την Λιουντμίλα Πούτινα και έχει δύο κόρες, τη 30χρονη Μαρία και την 29χρονη Κατερίνα. Μετά την έντονη φημολογία πως διατηρεί σχέση με την Αλίνα Καμπάεβα, ο Ρώσος πρόεδρος το 2014 πήρε διαζύγιο από την Λιουντμίλα Πούτινα, ενώ η ανακοίνωση έγινε μπροστά στις κάμερες.

Πάντως, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Πούτιν, δήλωσε στη ρωσική έκδοση του περιοδικού Forbes την Παρασκευή ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν έχει γίνει και (ξανά) πατέρας...

Ωστόσο, η Καμπάεβα δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 6 Μαρτίου, ημερομηνία που συμπίπτει με την "εξαφάνιση" και του Πούτιν, ένα στοιχείο που κατά ορισμένους κάνει ακόμη πιο αληθοφανές το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News