Ειδήσεις

Και στη Μεσαρά οι έρευνες για τον Βαγγέλη (video)

Κάθε πιθανή πτυχή της μυστηριώδους υπόθεσης της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. η οποία συνεχίζει την εξέταση μαρτύρων και στην Κρήτη, καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε απόλυτα κρίσιμη καμπή.

Οι χθεσινές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στη Μεσαρά προκάλεσαν σύγχυση, καθώς σύλληψη που έγινε στην περιοχή δεν είχε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι συγχωριανοί δύο νεαρών φοιτητών που εξετάζονται ξεσπούν κάνοντας λόγο για αδιάκριτο διασυρμό όλων των μελών της παρέας του Βαγγέλη και αυτό που ζητούν τώρα είναι να μπει ένα τέλος στο θρίλερ που κρατά σε αγωνία όλη την Ελλάδα.  

Το μυστικό

Οι έρευνες στα Ιωάννινα συνεχίζονται χωρίς διακοπή. Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα δύτες αναμένεται να ξεκινήσουν νέα διερεύνηση του βυθού της λίμνης, σε μια προσπάθεια μπει τέλος στο θρίλερ που κρατά σε αγωνία όλη την Ελλάδα.

«Και οι γονείς του παιδιού και όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει τελικά τι έγινε αυτό το παιδί. Τι έχει συμβεί και γιατί». Ο πατήρ Νεκτάριος Σαριδάκης, εφημέριος στην περιοχή της Μεσαράς, εξηγεί πως το θέμα αυτό προβληματίζει και μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Στο ερώτημα αν το μυστικό για την τύχη του Βαγγέλη κρύβεται στην Κρήτη και στις απαντήσεις των συμφοιτητών του, ο ίδιος απαντά: «Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι το μυστικό πρέπει να κρύβεται στη σχολή μέσα. Και οι συμφοιτητές και οι καθηγητές ξέρουν πολύ καλά τι ακριβώς έχει συμβεί και πρέπει να το πούνε».

Σχόλια