default-image

Όλες οι προοπτικές επί τάπητος για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Όλες οι προοπτικές επί τάπητος για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η κοινή συνεδρίαση των φορέων του ΟΦΗ. Ερασιτέχνης, η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και ο Σύλλογος Μετόχων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, αναλύοντας όλα τα δεδομένα. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι από τις Λέσχες φιλάθλων της ομάδας.

Ταύτιση απόψεων παρατηρήθηκε σε ότι αφορά το τώρα. Από το Νίκο Μαχλά έγινε ενημέρωση για τις εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με τα σημερινά ασφαλιστικά μέτρα, την έφεση για το -4, την υπόθεση Πέσιτς, όμως ακόμη και την έκδοση των δελτίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συζήτηση προέκυψε η κοινή… πλεύση, να συνεχίσει η ομάδα την προσπάθεια της στην Σούπερ Λίγκα για όσο αντέξει, ώστε αν είναι εφικτό να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Στην τοποθέτηση από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επισημάνθηκε ότι ηθικά δεν μπορούσε να αναζητά λύσεις για το… αύριο, όταν είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια της ΠΑΕ.

Τα σενάρια που «έπεσαν» στο τραπέζι είναι η Γ' Εθνική με ταυτόχρονη εκκαθάριση ή «μεταφορά» ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ στον ΟΦΗ. Όπως αναφέρθηκε θα δημιουργηθούν κάποιες επιτροπές, που θα αναζητήσουν τις κατάλληλες λύσεις, αλλά θα έχουν και επαφές με ανθρώπους που ίσως θέλουν να επενδύσουν στη νέα προσπάθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News