default-image

Σημαντικό βραβείο στο Creta Maris από τους επισκέπτες του

Κρήτη
Σημαντικό βραβείο στο Creta Maris από τους επισκέπτες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σημαντικό βραβείο, δεδομένου ότι προέρχεται από ανθρώπους που έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες του, απέσπασε για άλλη μια φορά τo Creta Maris Beach Resort. Πρόκειται για το βραβείο 2014 Award of Excellence, που έλαβε από επισκέπτες του, μέσω του οργανισμού Booking.com, το γνωστό ξενοδοχείο της Χερσονήσου, κάτι που αποτελεί συνέχεια των βραβεύσεων και πιστοποιήσεων που έχει αποσπάσει από αναγνωρισμένους φορείς.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου οι οποίοι πραγματοποίησαν την κράτησή τους μέσω του Booking.com ανέδειξαν το ξενοδοχείο, μέσω της δικής τους βαθμολόγησης, προσφέροντας 8,5 βαθμούς σε κλίμακα των 10.  

Με το βραβείο αριστείας, το Booking.com αναδεικνύει κάθε χρόνο όλες τις «αγαπημένες» επιχειρήσεις του κοινού, αυτές δηλαδή που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 8 βαθμούς και άνω, ως μέση τιμή των συνολικών κριτικών των επισκεπτών. Ως επιπλέον βασική προϋπόθεση θεωρείται η ύπαρξη τουλάχιστον 10 κριτικών εντός της χρονιάς. Όπως πιστοποιεί και το ίδιο το Booking.com, όλες οι κριτικές συντάσσονται από πραγματικούς επισκέπτες, βεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυθεντικότητα της κάθε κριτικής.

Με αφορμή τη διάκριση του Creta Maris Beach Resort, ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Νίκος Βλασιάδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείο 2014 Award of Excellence του Booking.com. Αυτό το Βραβείο Αριστείας - όπως και όλα τα βραβεία που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα - μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, προσφέροντας στους επισκέπτες μας τον καλύτερό μας εαυτό, και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τον τόπο μας, την Κρήτη. Το βραβείο αυτό σημαίνει για μας ένα ακόμη "Μπράβο" από τους επισκέπτες και κριτές μας, ενώ συνοδεύεται με τη δική μας υπόσχεση προς αυτούς για συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών μας».  

Λειτουργεί από το 1975

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children's Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Τι είναι το Booking.com

Η Booking.com B.V., μέλος του Priceline Group (Nasdaq: PCLN), κατέχει και διαχειρίζεται την Booking.com™, την κορυφαία εταιρεία online κρατήσεων καταλυμάτων στον κόσμο. Κάθε μέρα γίνονται κρατήσεις για περισσότερες από 800.000 διανυκτερεύσεις μέσω της Booking.com. Ο ιστοχώρος της Booking.com και οι εφαρμογές προσελκύουν επισκέπτες τόσο από την αγορά τουρισμού όσο και των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Η Booking.com B.V. έχει την έδρα της στο Άμστερνταμ (Κάτω Χώρες), και υποστηρίζεται διεθνώς από 155 γραφεία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News