default-image

Μετάλλιο η Παπουτσάκη στο Πανελλήνιο Tae Kwon Do

Σπορ
Μετάλλιο η Παπουτσάκη στο Πανελλήνιο Tae Kwon Do

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλή παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γιάννη Γεροντή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwon-do εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Αθλητική Ομοσπονδία taekwon-do Ελλάδος.

Από την Παγκρήτια Ακαδημία taekwon-do Ηρακλείου, ξεχώρισε η παρουσία της Αθανασίας Παπουτσάκη, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στις ειδικές τεχνικές, χάνοντας το χρυσό με μικρή διαφορά από την αθλήτρια που τελικά το κατέκτησε. Επίσης ήταν 4η στις δοκιμές δύναμης. Ο Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία 2 dan εφήβων, ο Αντρέας Τζανίδης ήταν 4ος στην κατηγορία 2 dan εφήβων, ο Λευτέρης Ηλιάκης κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία -51 κιλά εφήβων, ο Γεώργιος Ζαμπετάκης ήταν επίσης 5ος στην κατηγορία 1 dan εφήβων.

Στους αγώνες πήραν μέρος επίσης οι Φαφαλάκης Παύλος, Μουζουράκης Δημήτρης, Καλλέργη Γεωργία, Ξημεράκη Μελτίνη, Γαλανάκης Μιχάλης, Καλαθάκης Ζαχαρίας, Κασσωτάκης Γιάννης, Γκοντόλια Αθηνά, Καρπουζά Ελισάβετ, Φανουράκη Ειρήνη, κάνοντας μία αξιόλογη εμφάνιση. Οι περισσότεροι από τους παραπάνω αθλητές έλαβαν σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing.

Τέλος, το Δ.Σ. και ο προπονητής του Συλλόγου ευχαριστούν τη βιομηχανία γάλακτος Ξυλούρης στην Αγία Βαρβάρα, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Πέπη Καραντινού στο Κοκκίνη Χάνι, καθώς και το ζαχαροπλαστείο Sweet Gallery στο Ηράκλειο, οι οποίοι με τη χορηγία τους στήριξαν τους αθλητές σε αυτό το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News