default-image

Στην "τελική ευθεία" το οδικό έργο "Γαζέπι Μύλος-Αρκαλοχώρι"

Κρήτη
Στην "τελική ευθεία" το οδικό έργο "Γαζέπι Μύλος-Αρκαλοχώρι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το οδικό έργο "Γαζέπι Μύλος-Αρκαλοχώρι", ένα σημαντικό περιφερειακό έργο που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ.

Το εξελισσόμενο έργο επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με το στέλεχος της Π.Ε. Χρήστο Δοριάκη. Ο κ. Κουκιαδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα και την εξέλιξη του έργου που προβλέπει την ανακατασκευή και αναβάθμιση του τμήματος "Γαζέπι Μύλος-Αρκαλοχώρι", μήκους 4,6 χλμ., που είναι το σημαντικότερο σε κυκλοφορία της παλιάς πλέον Ε.Ο. 33 (Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι-Βιάννος). Μάλιστα με την κατασκευή του κόμβου "Γαζέπι Μύλος", αναβαθμίζεται η οδική σύνδεση του Αρκαλοχωρίου, με δέκα χωριά περίπου της ευρύτερης περιοχής, επίσης στον κόμβο "Γαζέπι Μύλος" με τις Ε.Ο. 47 "Καστέλι-Λιλιανό-Νιπιδιτός" και Ε.Ο. 40 "Νιπιδιτός-Κασάνοι-Μάρθα".

Ο νέος δρόμος διαθέτει, μεταξύ άλλων, νέα διατομή, αντιολισθηρό τάπητα σε όλο το μήκος και νέα σήμανση, στοιχεία που ενισχύουν την οδική ασφάλεια.

Το έργο ολοκληρώνεται με τέσσερις μικρές εργολαβίες (μαζί με τον ηλεκτροφωτισμένο κόμβο του "Γαζέπι Μύλου") συνολικού κόστους 1.175.000,00 €.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News