default-image

"Έσβησε" η 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

Ελλάδα
"Έσβησε" η 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ρώμης, μετά την πτώση της από το μπαλκόνι ξενοδοχείου, όπου διέμενε κατά την εξαήμερη σχολική εκδρομή.

Η άτυχη μαθήτρια της Γ' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, μετά από πολυήμερη νοσηλεία με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αφού είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι, ώστε να αντιμετωπιστεί ένα αιμάτωμα το οποίο το κορίτσι παρουσίαζε.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη μαθήτρια είχε πέσει, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, στη Ρώμη, στις 4 Μαρτίου.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "St Eugene" της Ρώμης και έκτοτε νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του, όπου η αναπνοή της υποστηριζόταν μηχανικά.

Οι γιατροί βεβαίωσαν έπειτα από αλλεπάλληλα συμβούλια ότι η 17χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων της.

Οι γονείς της άτυχης μαθήτριας πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα σύντομα, ενώ η σορός της, όπως γράφει το voria.gr, θα μεταφερθεί στην Ημαθία σε περίπου μια εβδομάδα.

Αναφορικά με τα αίτια του δυστυχήματος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 11 μ.μ. ώρα Ιταλίας η 17χρονη βρισκόταν στο δωμάτιό της με άλλες δύο συμμαθήτριές της, για να μαζέψουν τα πράγματά τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Η καθηγήτρια που είχε πάει να επισκεφτεί τα κορίτσια στο δωμάτιο για να δει αν είναι καλά η νεαρή κοπέλα είχε αποχωρήσει και έκτοτε υπάρχει κενό στην υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News