Ειδήσεις

Στην Κρήτη για δουλειές Πολωνοί επιχειρηματίες

Την Κρήτη και την Αθήνα επισκέπτονται από σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου έως τις 17 του μήνα οι εκπρόσωποι του νομού Lubuskie της Πολωνίας, συνοδευόμενοι από επιχειρηματίες της περιοχής. Σκοπός της αποστολής είναι η προώθηση των επιχειρήσεων και της Περιφέρειας, καθώς επίσης η ενίσχυση αμοιβαίας οικονομικής συμμετοχής και η αύξηση συναλλαγών μεταξύ Ελλήνων και Πολωνών εταίρων, με ειδικότερη έμφαση στους κλάδους παραγωγής, τροφίμων και επιπλοποιίας.

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις στα Επιμελητήρια Ηράκλειου, Ρεθύμνης και Χανιών. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με υπογραφή σχετικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του νομού Ρεθύμνης και του νομού Lubuskie.

Στη συνέχεια οι Πολωνοί επιχειρηματίες θα πάρουν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Food Expo στο κέντρο Metropolitan Expo Athens, όπου στα πλαίσια "Ημερών των Πολωνικών Τροφίμων" θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και το δυναμικό τους. Κατά τη διάρκεια των εκθεσιακών εκδηλώσεων υπάρχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την αποστολή στο περίπτερο του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του νομού Lubuskie προσκαλούνται να επικοινωνήσουν με:
- Τη Νομαρχία Λουμπούσκιε,  Γενική Διεύθυνση Υποδομών και Μεταφορών, Τμήμα Επιχειρηματικότητας (Urzad Marszalkowski Wojewodztwa Lubuskiego, Departament Infrastruktury i Komunikacji, Wydzial Przedsiebiorczosci), e.sielicka@lubuskie.pl, τηλ. +48 (68) 4565268, www.lubuskie.pl ή


- Το Τμήμα Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Σκρα 10, Χολαργός, Αθήνα +30-2106770248, athens@trade.gov.pl    www.athens.trade.gov.pl.

Σχόλια