Ειδήσεις

Τελευταίες εγγραφές στο νέο κύκλο του ΑΛΠ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμήμα Ηρακλείου, με τον γενικό τίτλο "Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους".

Τα μαθήματα απευθύνονται σ΄αυτούς που θέλουν να μάθουν να συσχετίζονται καλύτερα με τον εαυτό τους και τους γύρω τους και ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σχέσεων.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι: Μιχάλης Χαντάς, Ψυχολόγος, Αγγελική Πλουμά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, Γιώργος Ζαφειριάδης, Σύμβουλος αυτοεκτίμησης, είναι τα παρακάτω:

- Η σημασία και ο ρόλος της κοινωνίας και των στερεότυπων  στις διαπροσωπικές σχέσεις.

- Γιατί αποτυγχάνουν οι σχέσεις; Γιατί αγαπάμε λάθος ανθρώπους;

- Προβλήματα επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις.

- Η μη λεκτική επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις.

- Μορφές Διαπροσωπικών Σχέσεων - Ερωτικές Σχέσεις.

- Πως επιλέγουμε τον σωστό ερωτικό σύντροφο-είδη σχέσεων

- Αύξηση των θετικών συναισθημάτων

- Ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή.

- Αδιέξοδες σχέσεις-ανεκπλήρωτοι έρωτες- εξαρτητικές σχέσεις.

- Η ευτυχία… μαθαίνεται!

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, ώρα 17:00 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα (εκτός δύο: Τετάρτη 13 Μαΐου και Τετάρτη 29 Μαΐου), στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Λ. Ικάρου 5.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ (ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες πέντε ατόμων και άνω: 50 ευρώ). Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr - Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936/492.842.

Σχόλια