Ειδήσεις

Άνδρας κλωτσά αδέσποτο και εκείνο τον εκδικείται!

Λένε ότι "ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" ωστόσο κι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μπορεί να "σκυλιάσει" από τα νεύρα του αν τού φερθείς άσχημα! Τη συμβουλή αυτή όμως ένας οδηγός στην Κίνα μάλλον την αγνοούσε, και πλήρωσε το τίμημα για αυτή του την άγνοια...

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του στο Τσονγκίνγκ με το αυτοκίνητό του ο άνδρας βρήκε έναν αδέσποτο σκύλο να έχει ξαπλώσει στο αγαπημένο του σημείο πάρκινγκ οπότε βγήκε έξω από το αμάξι και τον κλώτσησε εκδιώκοντάς τον.

Ωστόσο, τουλάχιστον όσον αφορά το σκύλο, το θέμα δεν εθεωρείτο λήξαν όπως θα νόμιζε ο αφελής Κινέζος.

Λίγο αργότερα το αδέσποτο σκυλί επέστρεψε δριμύτερο για να "ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του" με τον άνδρα, φέρνοντας όμως αυτή τη φορά και τα φιλαράκια του ως ενισχύσεις... Έτσι ο σκύλος και "η συμμορία του" άρχισαν να... μασουλούν τους υαλοκαθαριστήρες, αλλά και το αμάξωμα, του "αντιπάλου"!

Ο "σκυλοβανδαλισμός" φωτογραφήθηκε από ένα τρομαγμένο γείτονα, ο οποίος έδειξε στον οδηγό το επόμενο πρωί χειροπιαστές αποδείξεις ότι τα χτυπήματα και τα σημάδια στο αυτοκίνητό είχαν προκληθεί από το σκυλολόι που ούτε ξέχασε μήτε συγχώρησε.

Σημειώνεται ότι τα αδέσποτα σκυλιά στην Κίνα συχνά μαζεύονται από το δρόμο για να χρησιμοποιηθούν σε βάρβαρες κυνομαχίες.

Η Κίνα δεν έχει νόμους για την κακομεταχείριση ζώων, και ένα άτομο που κακομεταχειρίζεται ένα σκυλί, ή κάποιο άλλο ζώο, διώκεται ποινικά μόνο αν το ζώο αυτό έχει κηδεμόνα με το αιτιολογικό της... "φθοράς ξένης περιουσίας"!

Πηγή: skai.gr

Σχόλια