default-image

Να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ για τον Άκη ζήτησε ο εισαγγελέας

Ελλάδα
Να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ για τον Άκη ζήτησε ο εισαγγελέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κλήση και κατάθεση των μαρτύρων των μελών του ΚΥΣΕΑ τη διετία 1997-1998 πρότεινε ο εισαγγελέας στο Εφετείο κατά τη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στις μίζες της SIEMENS.

Πάντως, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα του εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες, το οποίο αφορά σε κλήση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ ενώπιον του πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σημειώνεται, σύμφωνα με το megatv.com ότι μεταξύ αυτών που προτάθηκαν από τον εισαγγελέα να καταθέσουν είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και οι πρώην υπουργοί Γιάννος Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου, όπως επίσης και οι πρώην αξιωματικοί Παραγιουδάκης και Ιωαννίδης.

Πάντως, πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα του ίδιου του Άκη Τσοχατζόπουλου το οποίο θέτει συνεχώς από τον πρώτο βαθμό, υποστηρίζοντας ότι η σύναψη της σύμβασης των υποβρυχίων ήταν μια απόφαση που ελήφθη συνολικά από την κυβέρνηση και δεν ήταν δική του υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News