default-image

Διαμαρτυρία κατά του bullying στο Ηράκλειο τη Δευτέρα

Κρήτη
Διαμαρτυρία κατά του bullying στο Ηράκλειο τη Δευτέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια αλλιώτικη διαμαρτυρία καλούν μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑ.Λ. Ειδικής Αγωγής τους πολίτες του Ηρακλείου. Όπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους, καθώς είναι φανερά επηρεασμένοι από τις διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο του bullying στα σχολεία, θα πραγματοποιήσουν μια διαμαρτυρία κατά του σχολικού εκφοβισμού στο κέντρο του Ηρακλείου φορώντας συμβολικά μαύρες μπλούζες.

«Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου, επηρεασμένοι από τις διαστάσεις που έχει πάρει το bulying στα ελληνικά σχολεία (η Ελλάδα είναι η τέταρτη χώρα στην Ευρώπη σύμφωνα με έρευνα του "Χαμόγελου του Παιδιού"), προσκαλούν όλους τους μαθητές, καθηγητές, γονείς και όποιον άλλο θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια δίωρη διαμαρτυρία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στην πλατεία Ελευθερίας, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 9 με 11 το πρωί», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

«Προτείνουμε να φορούν συμβολικά όλοι μαύρες μπλούζες. Οι μαθητές μπορούν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους με όποιο ειρηνικό τρόπο θέλουν (με συνθήματα, τύμπανα, όργανα, αφίσες κ.λπ.)», καταλήγουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News