Ειδήσεις

Έκκληση για βοήθεια για το 42χρονο αγιογράφο

Η οικογένεια Καρτσακλή δίνει μια μεγάλη "μάχη ζωής". Ο Δημήτρης Καρτσακλής είναι 42 ετών, πατέρας 3 παιδιών, αγιογράφος στο επάγγελμα, αλλά αυτή τη φορά δοκιμάζεται πολύ άσχημα από τη μοίρα!

Πάσχει από λευχαιμία και η κατάστασή του είναι σοβαρή! Χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια και αίμα για να καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτειά του!!

Μάλιστα ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και ακόμη και από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται, συνεχίζει να ζωγραφίζει αγιογραφίες αποδεικνύοντας ότι μπορεί σωματικά να δίνει πραγματική μάχη για τη ζωή του, αλλά η δύναμη ψυχής που διαθέτει και η πίστη του να βγει νικητής είναι ακλόνητες!

Ας αποδείξουμε ότι ακόμη και στις μέρες μας υπάρχει το συναίσθημα της ανθρωπιάς αλλά κυρίως ότι γίνονται θαύματα δίνοντας αίμα και αιμοπετάλια σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, προκειμένου σύντομα και πάλι ο Δημήτρης να γυρίσει υγιής στα τρία αγγελούδια του και τη σύζυγό του!!

Βοηθήστε όπως μπορείτε ή κοινοποιήστε το παντού! Γιατί μαζί με τον Δημήτρη θα έχουμε βγει και εμείς νικητές... της ζωής!!!

Στο facebook η σύζυγος του Δημήτρη απηύθυνε την παρακάτω έκκληση:

«Έκκληση για βοήθεια!!! Ο σύζυγός μου πάσχει από λευχαιμία και χρειαζόμαστε αίμα και περισσότερο αιμοπετάλια! Η οικογένειά μας δίνει αλλά δεν αρκούν!

Όποιος θέλει και να μας βοηθήσει μπορεί να έρθει στο ΠΑΓΝΗ εδώ στο Ηράκλειο, στην Αιματολογική στο υπόγειο και να δώσει αίμα ή αιμοπετάλια για τον Δημήτρη Καρτσακλή!

Η διαδικασία για να δώσει κάποιος τα αιμοπετάλια είναι ίδια όπως και για το αίμα, απλά ίσως χρειαστεί περισσότερη ώρα!

Το ωράριο για να δώσει κάποιος αίμα ή αιμοπετάλια είναι από 8:00- έως 14:00!Πιστεύω στο Θεό αλλά και στους ανθρώπους... πιστεύω πως η ανθρωπιά δε χάθηκε...

Βοηθήστε μας να έχουμε λόγο να ελπίζουμε σε ένα θαύμα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι υγεία και μόνο υγεία σε όλο τον κόσμο και κανέναν να μη φέρνει ο Θεός σε τέτοια κατάσταση!!!».

Βάλια Μπούη

Σχόλια