default-image

Νεφώσεις και βροχές σε όλη την Ελλάδα

Κρήτη
Νεφώσεις και βροχές σε όλη την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας περιμένουμε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 σύμφωνα με το meteo.gr.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως πάνω από τις παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ στο Αιγαίο θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική.

Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News