default-image

Εικόνες καταστροφής, λίγο πριν την παράδοση του έργου

Ηράκλειο
Εικόνες καταστροφής, λίγο πριν την παράδοση του έργου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλάμια, φερτά υλικά, πλάκες που ξηλώνονται και πράσινο που έχει ξεραθεί, και με το χρώμα των φυτών να είναι μαύρο, συνθέτουν το σκηνικό στο εργοτάξιο του έργου της ανάπλασης στην περιοχή του Καράβολα Ηρακλείου, το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί σε δέκα ημέρες!

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των πολιτών για το κάψιμο μέρους των καλαμιών από αγνώστους, κάνοντας λόγο για εικόνες ντροπής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον.

Για απαράδεκτες εικόνες κάνουν λόγο δημότες οι οποίοι στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της δημοτικής Αρχής, η οποία όπως είπαν δεν παρεμβαίνει στον καθαρισμό του χώρου.

«Δεν μπορούμε να παρέμβουμε», απαντά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, διότι, όπως εξηγεί, το έργο είναι υπό κατασκευή, ενώ παράλληλα έχουν δώσει αυστηρές εντολές προς τον εργολάβο για την άμεση συντήρηση και παράδοσή του.

Και ενώ οι εικόνες θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, ο εργολάβος θα πρέπει να επισπεύσει τις εργασίες για την παράδοση του έργου, σε λίγες μέρες, όταν μάλιστα εκκρεμούν διάφορες εργασίες όπως ο μηχανολογικός εξοπλισμός, ύψους 80.000 ευρώ, στο μεγαλύτερο σιντριβάνι που έχει κατασκευαστεί στο νησί μας.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News