Ειδήσεις

"Έφυγε" αιφνιδιαστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καστάνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου από τον αιφνίδιο θάνατο της Γιάννης Καστάνη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και συζύγου του πρώην γραμματέα της Ν.Ε. Δήμου Ουρανού.

Τη Γιάννα Καστάνη αποχαιρετά με ανακοίνωση-συλλυπητήριο μήνυμά της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει τη βαθιά της θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό της συντρόφισσάς μας Γιάννας Καστάνη.

Στην Αριστερά μια ζωή, πορεύτηκε με αξίες και ιδανικά, με ένα ζεστό χαμόγελο και μια καλή κουβέντα για όλους μας, μια ευγενική ψυχή.

Η Ν.Ε. εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον Δήμο, την Ερμιόνη, τη Μαρία, στους συγγενείς και φίλους της.

Γιάννα, θα μας λείψεις. Καλό σου ταξίδι».

Κωστής Δερμιτζάκης  (βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ)

«Μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο πρόωρος χαμός της συντρόφισσας Γιάννας Καστάνη, που μας συνόδεψε με ανιδιοτέλεια και επιμονή σ' όλους τους αγώνες που δώσαμε σε δύσκολες εποχές. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου

«Με ωδίνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συντρόφισσας Γιάννας Καστάνη. Σεμνή αγωνίστρια με ανιδιοτέλεια, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει το κόμμα και το κίνημα. Υποψήφια βουλευτής νομού Λασιθίου του Συνασπισμού σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις, σε δύσκολες εποχές για το κόμμα. Πιστή συντρόφισσα και φίλη στο μακρύ ταξίδι της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Η μνήμη της θα μας συνοδεύει στους αγώνες που θα δώσουμε στις δύσκολες αυτές στιγμές για την χώρα μας.  

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της».   

Σχόλια