default-image

Καρχιμάκης: "Η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009"

Κρήτη
Καρχιμάκης: "Η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, εξετάζοντας την περίοδο μετά το 2009, αναφέρεται σε σχόλιό του ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι «η ιστορία είχε γραφεί» και πιο πριν, από το 2004, «με τη Ν.Δ. και τα καταστροφικά οικονομικά πεπραγμένα της».

Όπως λέει ο κ. Καρχιμάκης απευθυνόμενος στα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, «η απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο (τα δάνεια δηλαδή των 235 δισ. από την Ε.Ε. κ.λπ.) και να περάσει η αντίληψη ότι η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται από το 2009 και μετά, αθωώνοντας την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τα καταστροφικά οικονομικά πεπραγμένα της από το 2004 μέχρι και το 2009, δεν πρόκειται να σας ωφελήσει.

Ο Παπανδρέου, αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, δεν πρόλαβε να καταστρέψει τη χώρα σε τέσσερις μήνες.

Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταγράφει τους ενόχους της Δεξιάς και για το πώς καταστράφηκε οικονομικά και κοινωνικά η χώρα είναι ένα καθαρό θεσμικό ευρωπαϊκό ντοκουμέντο  που δε λάβατε υπόψη σας.

Η Δεξιά που θέλετε να προσεταιριστείτε δεν ξεχνά τι σημάνει Δεξιά... Σας περιμένει στη γωνία.

Το ότι χαλάσατε  τις πολιτικές διαχωριστικές γραμμές (όχι των ανθρώπων) σύντομα θα το βρούμε και θα το βρείτε μπροστά σας.

Επαναλαμβάνω, σύντροφοι της κυβέρνησης και να το θυμάστε: Η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News