Ειδήσεις

Ο νέος διοικητής της ΥΠΕ στο Μαλεβίζι

Το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επισκέφτηκε ο νέος διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, γιατρός κ. Νίκος Ηγουμενίδης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της δημοτικής Αρχής, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα συνεργασίας Δήμου και ΥΠΕ, ενώ ο νέος διοικητής παρουσίασε στο δήμαρχο τις θέσεις, το όραμα και τις απόψεις της ΥΠΕ, για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των δυο φορέων. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Ηγουμενίδης επισκέφτηκε και το Ιατρείο του Γαζίου.

«Με την ΥΠΕ έχουμε μια καλή συνεργασία», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνεχίζοντας: «Συνεργασία που μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Και είναι απαραίτητο να συνεργάζονται με αποτελεσματικό τρόπο οι φορείς για να επιτυγχάνουν θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες, ειδικά σε ευαίσθητους τομείς, όπως είναι αυτός της υγείας.

Εύχομαι στον αγαπητό γιατρό Νίκο Ηγουμενίδη συγχαρητήρια για την επιλογή του στη θέση του διοικητή και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Μια επιτυχία την οποία θεωρώ δεδομένη, βάσει του ήθους, της επιστημονικής κατάρτισης και της αποτελεσματικότητας που τον διακρίνουν. Ως δημοτική Αρχή θα βρισκόμαστε στο πλευρό του, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας».

Σχόλια