Ειδήσεις

Ενοχή του ενός γιατρού και... εκπλήξεις από τον εισαγγελέα

"Βόμβες" έριξε ο εισαγγελέας της έδρας κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη που πραγματοποιείται στα Χανιά.

Ο εισαγγελέας αγόρευε σχεδόν τρεις ώρες, επιχειρώντας να καλύψει κάθε πτυχή της υπόθεσης, και κατά τη διάρκεια αυτής της αγόρευσης και στο "εν κατακλείδι" προχώρησε σε πολύ σημαντικές προτάσεις.

Συγκεκριμένα, ζήτησε την απαλλαγή του ενός από τους δύο γιατρούς του Νοσοκομείου Ρεθύμνου που κατηγορούνται για το θάνατο της Στέλλας, ωστόσο την ίδια ώρα ζήτησε να κριθεί ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ο δεύτερος κατηγορούμενος γιατρός!

Ταυτόχρονα όμως "άνοιξε" την υπόθεση, αφού υποστήριξε ότι υπάρχει το ίδιο αδίκημα και για τους δύο ειδικευόμενους γιατρούς που ήταν το ίδιο βράδυ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ζητώντας παράλληλα να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία του Ρεθύμνου!

Ως προς τον 28χρονο που κατηγορείτο για θανατηφόρο έκθεση, ο εισαγγελέας πρότεινε να απαλλαγεί για αυτό το αδίκημα, ωστόσο ζήτησε να κριθεί ένοχος και να καταδικαστεί για βιασμό κατά συναυτουργία!

Η δίκη θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Σχόλια