Ειδήσεις

iPhone 6 και LG G3 τα καλύτερα smartphones της χρονιάς

Η Ένωση GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) απένειμε τα βραβεία της για τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας στα Global Mobile Awards που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2015.

Μεταξύ των βραβεύσεων, ξεχώρισε φυσικά αυτή του καλύτερου smartphone, όπου τον τίτλο μοιράστηκαν δύο νικητές: Το iPhone 6 και το LG G3. Για την ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας η GSMA εκθειάζει την Quad HD 5,5 ιντσών οθόνη του G3, την 13MP κάμερά του με laser autofocus και τις καινοτομίες με τις οποίες είναι εφοδιασμένη η συσκευή, όπως τα Gesture for Selfie, Flash for Selfie και το Knock Code. Ως προς το iPhone 6 οι κριτές αναφέρονται τόσο στην τεράστια εμπορική επιτυχία της συσκευής όσο και στις εξαιρετικές επιδόσεις της.

Καλύτερο tablet αναδείχθηκε το Microsoft Surface Pro 3 για το οποίο οι κριτές αναφέρουν πως πρόκειται για μια συσκευή με την οποία ο χρήστης μπορεί να κάνει την μετάβαση από το PC και να μην ξανακοιτάξει πίσω. Στην κατηγορία των low cost smartphones νικητής ήταν το Motorola Moto E. H Motorola κέρδισε ακόμα ένα σημαντικό βραβείο καθώς το Moto 360 με το όμορφο, στρογγυλό design του, βραβεύθηκε ως το καλύτερο wearable gadget της χρονιάς.

Πηγή: οffsite.com.cy

Σχόλια