Ειδήσεις

Bενιζέλος: Αντικείμενο "δουλέματος" η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση είναι αντικείμενο "δουλέματος" από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στο σημερινό Eurogroup, τονίζοντας ότι «δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση».

«Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας. Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος» τόνισε ο ο Ε. Βενιζέλος, προσερχόμενος στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου «Ο κοινοβουλευτισμός της συγκυβέρνησης: Θεσμικό υπόστρωμα, λειτουργικές ιδιαιτερότητες και είδη» στο Μέγαρο Μουσικής.

«Από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο "δουλέματος" από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ethnos.gr, και συμπλήρωσε: «Δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση. Ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει».

Σχόλια