Ειδήσεις

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο γραφείο του δημάρχου

Η… τραγική εικόνα που επικρατούσε στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, αποκαταστάθηκε μετά από παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, στη στεγάνωση, αλλά και στη θερμουγρομόνωση του ιστορικού κτιρίου, το οποίο υπέστη εκτεταμένες φθορές λόγω της έλλειψης συντήρησης, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χάρης Μαμουλάκης.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την άνοιξη θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης του πρώτου ορόφου της Λότζια, καθώς αυτό κρίνεται απολύτως αναγκαίο, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα από τον επόμενο χειμώνα.

Όπως είναι γνωστό, η κατάρρευση της ψευδοροφής στο γραφείο του δημάρχου σημειώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια στο ζήτημα της συντήρησης του κτιρίου - σύμβολο για το Ηράκλειο, από τη προηγούμενη δημοτική Αρχή.

Άμεσα, ο δήμαρχος Ηρακλείου ο οποίος φιλοξενείται προσωρινά στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, θα επιστρέψει στο γραφείο του, στο οποίο έγινε ένα γενικότερο "λίφτινγκ".

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια