default-image

Sold out 70.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Sold out 70.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ- Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε. Όποιος όχι, μπορεί να ελπίζει μόνο σε κάποιες επιστροφές της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό γιατί τα εισιτήρια για τον μεγάλο επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ εξαντλήθηκαν. Υπολογίζεται πως 69.618 εισιτήρια έκαναν φτερά και ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζει μια μαγική ατμόσφαιρα για το παιχνίδι της χρονιάς. Μέσα στη μέρα αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για το sold out.

Όλα για την ασφάλεια

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να διασφαλίσουν πως δεν θα συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτίθεται να έχει επαφή με τους οργανωμένους, ενώ παλαίμαχοι της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία αντιπροσωπεία τους να βρεθεί στο πέταλο των φανατικών για να «ελέγχουν» καλύτερα την κατάσταση. Παράλληλα, από το Σάββατο τοποθετείται ειδικό προστατευτικό δίχτυ στο πέταλο που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί.

Πέρα από τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν, θα γίνουν εκκλήσεις και στον ίδιο τον κόσμο να… περιφρουρήσει την κερκίδα και να μην επιτρέψει καμία συμπεριφορά που θα προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα. Άλλωστε οι ποινές που έχουν προαναγγελθεί από τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή (που αναμένεται να αποδεχτεί την πρόσκληση του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, να παρακολουθήσουν μαζί το ματς από τα επίσημα) είναι αυστηρές, ενώ παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον διαιτητή να διακόψει ανά πάσα στιγμή το ματς.

Το πλάνο και οι «ντόπες»

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή της ΑΕΚ και δεν αναμένονται εκπλήξεις, όπως και για την ενδεκάδα. Στο δίλημμα μεταξύ Τζανετόπουλου και Λαμπρόπουλου για τη θέση του παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο άμυνας ο πρώτος φαίνεται να κερδίζει τη μάχη. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Ανέστης, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Μάνταλος και Αραβίδης θα είναι εκτός απροόπτου οι επιλογές του Δέλλα που δεν υπολογίζει μόνο στον Μπρέσεβιτς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ πιθανό να επισκεφτεί την ομάδα, είτε στα Σπάτα είτε στο ξενοδοχείο, για να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες πριν τη μεγάλη μάχη.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News