Ειδήσεις

"Αδύνατον να χωνέψει ο κ.Σαμαράς ότι υπήρχε κι άλλος δρόμος"

Ο Αντώνης Σαμαράς «αδυνατεί να χωνέψει ότι τελικά γίνεται φανερό σε όλους ότι υπήρχε κι άλλος δρόμος από την πολιτική που εφάρμοσε», σημειώνει, σε σχόλιό του για την ομιλία του αρχηγού της Ν.Δ. στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Ο κ. Σαμαράς έχει περάσει στην ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ασκούσε κριτική στα Μνημόνια, και την επόμενη μέρα από τις εκλογές εφάρμοσε την πιο σκληρή μνημονιακή  λιτότητα, οδηγώντας ευρύτατα τμήματα της κοινωνίας στην απόγνωση και το περιθώριο», αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης, συμπληρώνοντας ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. ενοχλείται επειδή «η σημερινή κυβέρνηση δεν ακολουθεί το δικό του παράδειγμα. Το φέρει βαρέως που το αίσθημα αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού έχει ανορθωθεί με τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση».

Αιχμηρός είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προς τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

«Πώς ήταν δυνατό να διαπραγματευτεί με ένα Υπουργό Οικονομικών που έβγαζε τα χρήματα του στο εξωτερικό, σε 56 δόσεις για να μην το ελέγξει η Τράπεζα της Ελλάδος, και χωρίς  να τα δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του; Δεν χρειάζεται ο επιθεωρητής Κλουζώ για να βρεθεί απάντηση. Στοιχειώδης αξιοπρέπεια χρειάζεται», καταλήγει.

Σχόλια