default-image

Έχασε τη μάχη ο 55χρονος που έπεσε από το άρμα στο Καρναβάλι

Κρήτη
Έχασε τη μάχη ο 55χρονος που έπεσε από το άρμα στο Καρναβάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο Ρεθυμνιώτης που κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης έπεσε από το άρμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής του Νοσοκομείου Χανίων, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 55χρονος Μανώλης Τζαγκαράκης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν έπεσε από άρμα στη λεωφόρο Κουντουριώτη κατά τη διάρκεια του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού στις 22 Φεβρουαρίου, μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των άλλων καρναβαλιστών.

Αρχικά ο 55χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων - είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο και στον αυχένα - διακομίστηκε στα Χανιά και στο εκεί νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος για περίπου 15 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδρύματος.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, δεν μπόρεσε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε χθες το βράδυ στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του για τον τραγικό χαμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να δωρίσει όργανά του σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στα Σελλιά του δήμου Αγίου Βασιλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News