Ειδήσεις

Μ. Κεφαλογιάννης: "Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ."

Μια ήμερα πριν την κρίσιμη Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. στο Ηράκλειο συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία του κόμματος μετά τις εκλογές.

Με γνώμονα την εξωστρέφεια και στόχο την επιθυμία η Νέα Δημοκρατία να είναι η εναλλακτική πρόταση για σταθερότητα, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επανέλαβε πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας και προσέθεσε πως χρειάζεται εθνική στρατηγική, ενώ... καλωσόρισε το ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωπαϊκό δημοκρατικό τόξο.

Σχολιάζοντας τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της κυβέρνησης, τη χαρακτήρισε «κατώτερη των προσδοκιών όσων την ψήφισαν» και συμπλήρωσε πως πρέπει να ζητήσει «συγνώμη από τον ελληνικό λαό», καθώς «δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τα όσα είπε».

Χαρακτηρίζοντας την Ευρώπη ως ασφαλές λιμάνι για την Ελλάδα, τόνισε πως η χώρα δε θα βρει από πουθενά αλλού βοήθεια πέρα από την Ε.Ε.

Ο ευρωβουλευτής είπε ακόμη πως η χώρα δε φτάνει να έχει μια σοβαρή αντιπολίτευση αλλά «χρειάζεται και σοβαρή κυβέρνηση».

Σημειώνεται ότι η σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, παρουσία Κεφαλογιάννη, έγινε εκτάκτως το πρωί του Σαββάτου ενόψει της αυριανής Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκε η πορεία και η εξωστρέφεια του κόμματος μετά τις εκλογές, αλλά και η θέληση η Ν.Δ. να είναι η εναλλακτική πρόταση για σταθερότητα.

Σχόλια