Ειδήσεις

Στις φυλακές Χανίων υπό άκρα μυστικότητα ο Χρ. Ξηρός

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ο «Μανώλης» της "17 Νοέμβρη" κρατείται πλέον στις καινούριες φυλακές "Κρήτη 1" στα Χανιά.

Η μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού στην Αγιά έγινε μετά από εισαγγελική εντολή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό άκρα μυστικότητα.

Η επιβίβαση του Χριστόδουλου Ξηρού στο πλοίο μέσα σε κλούβα, αλλά και η αποβίβασή του στο λιμάνι της Σούδας, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αντιτρομοκρατικής, έγινε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβίβασης-αποβίβασης των άλλων επιβατών.

Το κατάστημα κράτησης "Κρήτη 1" φέρεται να επιλέχτηκε να φιλοξενεί εφεξής τον καταδικασμένο για υποθέσεις τρομοκρατίας σε 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια, καθώς είναι μία από τις καινούργιες φυλακές της χώρας και διαθέτει σύγχρονα μέσα ασφαλείας και κενά κελιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χριστόδουλος Ξηρός αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Κρήτη για να γλιτώσει από τις επιθέσεις σε βάρος του, όπως αυτή που δέχτηκε μέσα στις φυλακές Δομοκού από ποινικό κρατούμενο.

Σχόλια