default-image

Στις φυλακές Χανίων υπό άκρα μυστικότητα ο Χρ. Ξηρός

Κρήτη
Στις φυλακές Χανίων υπό άκρα μυστικότητα ο Χρ. Ξηρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ο «Μανώλης» της "17 Νοέμβρη" κρατείται πλέον στις καινούριες φυλακές "Κρήτη 1" στα Χανιά.

Η μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού στην Αγιά έγινε μετά από εισαγγελική εντολή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό άκρα μυστικότητα.

Η επιβίβαση του Χριστόδουλου Ξηρού στο πλοίο μέσα σε κλούβα, αλλά και η αποβίβασή του στο λιμάνι της Σούδας, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αντιτρομοκρατικής, έγινε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβίβασης-αποβίβασης των άλλων επιβατών.

Το κατάστημα κράτησης "Κρήτη 1" φέρεται να επιλέχτηκε να φιλοξενεί εφεξής τον καταδικασμένο για υποθέσεις τρομοκρατίας σε 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια, καθώς είναι μία από τις καινούργιες φυλακές της χώρας και διαθέτει σύγχρονα μέσα ασφαλείας και κενά κελιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χριστόδουλος Ξηρός αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Κρήτη για να γλιτώσει από τις επιθέσεις σε βάρος του, όπως αυτή που δέχτηκε μέσα στις φυλακές Δομοκού από ποινικό κρατούμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News