default-image

Μαραθώνιος Ζumba για καλό σκοπό

Κρήτη
Μαραθώνιος Ζumba για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαραθώνιο χορό Zumba (ZUMBATHON) για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου και η Rebecca Jessup Βασιλάκη, καθηγήτρια χορού Zumba, την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου.

Για τρεις ώρες, από τις 3 μέχρι τις 6 το απόγευμα, δεκαοκτώ δασκάλες χορού Zumba από όλη την Κρήτη μαζί με τους μαθητές τους θα χορέψουν σε έντονους ρυθμούς, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να ενισχύσουν το Sara 's hope Foundation (www.sarashopefoundation.co.uk), που στηρίζει παιδιά με καρκίνο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, που έχει ως στόχο «να δίνει στα παιδιά με καρκίνο χαμόγελα, ελπίδες και πολύτιμες αναμνήσεις», προσφέρει σε αυτά τα παιδιά και στις οικογένειές τους διακοπές στην Κρήτη και την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό και πολύτιμο χρόνο μεταξύ τους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και να ξεχάσουν τα προβλήματά τους.

Για την ενίσχυση αυτού του σκοπού διοργανώνεται το ZUMBATHON, όπου το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά  είναι 2 ευρώ και τους ενήλικες 5 ευρώ. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Xορηγοί επικοινωνίας είναι η ΚΡΗΤΗ ΤV και το Ράδιο 9,84.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News