Ειδήσεις

Οδός Νάξου: Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στην Αμμουδάρα

Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στην Αμμουδάρα ολοκληρώνει η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για τη διαμόρφωση της οδού Νάξου, η οποία οδηγεί από την κεντρική λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου προς τη θάλασσα και στην οποία γίνονται εργασίες τοποθέτησης κυβόλιθων, μαζί με τις εργασίες υποδομής που απαιτούνται. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, μαζί με εργασίες ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού Θεοτόκου αλλά και παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης του Γαζίου, ανέρχεται στο ποσό των 290.000 €.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επιθεώρησε με τους συνεργάτες του τις εργασίες και σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώνουμε μια ακόμα παρέμβασή μας με στόχο την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα για τους επισκέπτες της Αμμουδάρας. Μιας περιοχής που περιμένουμε και το ερχόμενο καλοκαίρι να αποτελέσει πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας και που προσπαθούμε να αναδείξουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Ταυτόχρονα, όμως, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ενισχύουμε τις συνθήκες πολιτικής προστασίας και αναβαθμίζουμε αισθητικά, περιβαλλοντικά, αλλά και λειτουργικά, μια ευρύτερη περιοχή, στην καρδιά της Αμμουδάρας.

Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική συμβολή του και σε αυτό το έργο, καθώς και όλα τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών, αιρετά και υπηρεσιακά, που για μια ακόμα φορά πέτυχαν ένα άριστο αποτέλεσμα».

Σχόλια