Ειδήσεις

Ευχαριστεί ο Δήμος για τα δωρεάν γεύματα

Μια σημαντική προσφορά από δύο επιχειρήσεις του Ηρακλείου βοηθά τον οικείο Δήμο να πετύχει το στόχο του για παροχή πρωινού σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου/λυκείου που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα για να διατρέφονται σωστά.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Αθηνά Σπανάκη- Κοχιαδάκη, στο πλαίσιο αυτό, ευχαρίστησε τις εταιρείες "Γρηγόρης Κρητική" και "Έδεσμα Α.Ε." για την πρωτοβουλία τους να συμβάλουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου, για την παροχή πρωινού γεύματος σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα η εταιρεία "Γρηγόρης Κρητική" (Γρηγόρης coffeeright)προσφέρει πρωινό σε 100 μαθητές καθημερινά - εκτός σαββατοκύριακου - και η "Έδεσμα Α.Ε." προσφέρει πρωινό σε 20 μαθητές.

«H προσφορά των παραπάνω εταιρειών είναι ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική τόσο για τις οικογένειες αποδέκτες της προσφοράς, όσο και για το Δήμο Ηρακλείου που καταβάλλει ουσιαστική προσπάθεια για την παροχή πρωινού σε όσους μαθητές έχουν ανάγκη», επισημαίνει η κ. Σπανάκη.

Σχόλια