default-image

Αναστόπουλος: "Θα έδινε το πέναλτι και ο πιο φανατικός Ξανθιώτης"

Αθλητισμός
Αναστόπουλος: "Θα έδινε το πέναλτι και ο πιο φανατικός Ξανθιώτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην φάση του πέναλτι στον Κουτσιανικούλη και την χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ στην εκκίνηση του επαναληπτικού με την Skoda Ξάνθη, στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής των «ασπρόμαυρων» του Ηρακλείου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα «Πηγάδια», όπου οι Ακρίτες πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε πως η φάση του πέναλτι που ζητούν οι φιλοξενούμενοι ήταν… καθαρή και θα την έδιξε και ο πιο… φανατικός οπαδός των γηπεδούχων.

«Δύο ήταν τα πιο σημαντικά στοιχεία του αγώνα. Η πρώτη φάση όπου αν κάναμε το 0-1, θα ήταν διαφορετική εξέλιξη η της αναμέτρησης. Όμως και στο 2-0 είχαμε τη φάση πέναλτι που θα την έδινε και ο πιο φανατικός φίλαθλος της Ξάνθης», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο μέρος η Skoda Ξάνθη μπήκε δυνατά κι ευτύχισε να προηγηθεί με δύο στημένες φάσεις. Μετά το πρώτο 15λεπτο στο β' μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας και αξίζαμε κάτι περισσότερο».

Τέλος, όσον αφορά στα προβλήματα του ΟΦΗ, ο έμπειρος κόουτς, τόνισε: «Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News