default-image

Κατέρευσε και πέθανε μετά από 19 ώρες βιντεοπαιχνιδιού

Επιστήμη
Κατέρευσε και πέθανε μετά από 19 ώρες βιντεοπαιχνιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που έπαιζε βίντεο παιχνίδι επί 19 συνεχόμενες ώρες. Ο 24χρονος Wu Tai, άφησε την τελευταία του πνοή σε ίντερνετ καφέ της Κίνας, οδηγώντας τον οργανισμό του στα άκρα εξαιτίας της μανίας του να παίζει χωρίς διάλειμμα επί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα.

Βίντεο κατέγραψε τον νεαρό να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή, πριν αρχίσει να βήχει επανειλημμένα και στη συνέχεια να καταρρέει στην καρέκλα του.

Ο Wu βρέθηκε στο ίντερνετ καφέ στη Σαγκάη για να παίξει το παιχνίδι World of Warcraft, ένα παιχνίδι ρόλων φαντασίας, μαζί με άλλους παίκτες.

Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης, δείχνει τους υπόλοιπους πελάτες του καφέ να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς ο νεαρός χάνει μπροστά στα μάτια τους τις αισθήσεις του, πριν παραληφθεί στη συνέχεια από νοσηλευτικό προσωπικό. Ο Hsin Lo, ένας επίσης παίκτης, είπε στα μίντια ότι ήταν εκείνος που κάλεσε ασθενοφόρο, όταν πρόσεξε ότι ο άτυχος Wu άρχισε να χλομιάζει.

«Ξαφνικά άκουσα τα βογγητά του και όταν γύρισα για να δω τι συνέβαινε, είδα ότι ήταν πολύ χλωμός και έμοιαζε να είναι άβολα. Κρατούσε ένα χαρτομάντιλο στο στόμα, από όπου έβγαινε αίμα». Όταν το παραϊατρικό προσωπικό κατέφτασε στο χώρο, προσπάθησε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News