default-image

Αμετάβλητο το σχήμα της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Κρήτη
Αμετάβλητο το σχήμα της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν αλλάζει η δομή και η ιεραρχία στη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, όπως φαίνεται από την πρώτη φάση των αλλαγών που σηματοδότησε η διαδικασία των κρίσεων, η οποία, όπως αποδείχτηκε και αυτή τη φορά, έκρυβε σασπένς.

Στο βαθμό του υποστρατήγου προήχθη και ο ταξίαρχος Γιώργος Σκανδαλάκης, μέχρι χθες βοηθός του Μ. Καραμαλάκη, ο οποίος ωστόσο φεύγει από την Κρήτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει τα ινία της Γενικής Διεύθυνσης N. Αιγαίου με έδρα τη Σύρο.

Στο βαθμό του ταξιάρχου φαίνεται πως παραμένουν οι τέσσερις αστυνομικοί διευθυντές της Κρήτης, κύριοι Χριστοφάκης, Δασκαλάκης, Λαγουδάκης και Περάκης, καθώς δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα οι κρίσεις και τοποθετήσεις πέρα από το βαθμό των αντιστρατήγων και των υποστρατήγων.

Υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του Σώματος, Κωνσταντίνου Τσουβαλά και Εμμανουήλ Κατριαδάκη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους 21 υποστράτηγους της Ελληνικής Αστυνομίας (20 Γενικών Καθηκόντων και 1 Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό).

Ειδικότερα το Συμβούλιο Κρίσεων:

Έκρινε προακτέους στο βαθμό του αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω υποστράτηγους:

1. Σόφιο Δημήτριο

2. Μιχαιρίνα Κωνσταντίνο

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω υποστράτηγους:

1. Διαμαντόπουλο Ιωάννη

2. Καραΐτση Γεώργιο

3. Γεωργατζή Δημήτριο

4. Ανδρικόπουλο Αριστείδη

5. Καραμαλάκη Μιχαήλ

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τούς κατωτέρω 14 υποστράτηγους Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων, εκ των οποίων ο ένας υποστράτηγος Ειδικών Καθηκόντων-υγειονομικός, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες:

1. Χόνδρο Βάιο

2. Σαλαμάγκα Γεώργιο

3. Τζοΐτη Αλκιβιάδη

4. Νίτσα Γεώργιο

5. Τσουκνάδη Ιωακείμ

6. Παζαρλή Αθηναγόρα

7. Αλειφέρη Παναγιώτη

8. Γεωργακόπουλο Βασίλειο

9. Τρομπούκη Κωνσταντίνο

10. Ζάγκα Δημήτριο

11. Κοντογιάννη Βασίλειο

12. Παπαγεωργίου Αθανάσιο

13. Σουγλιέρη Γεώργιο

14. Ζαφείρη Πλάτωνα - Υγειονομικό (όριο ηλικίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News