default-image

Φονική μαχαιριά Αλβανού κρατουμένου σε συγκρατούμενό του

Φονική μαχαιριά Αλβανού κρατουμένου σε συγκρατούμενό του

Δραματική κατάληξη είχε το χθεσινό αιματηρό περαστικό στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων με τον τραυματισμό με αυτοσχέδιο μαχαίρι ενός 42χρονου κρατούμενου από τη Γεωργία. Ο 42χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου δημιουργώντας γενική επιφυλακή στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Για την επίθεση συνελήφθη κρατούμενος από την Αλβανία, ο οποίος και αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο 42χρονος είχε τραυματιστεί χθες στις 8:30 το πρωί ύστερα από συμπλοκή με συγκρατούμενό του μέσα στις φυλακές, που αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με βαρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Παρά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση και τις προσπάθειες των γιατρών που του έκαναν συνεχείς μεταγγίσεις αίματος, το θύμα της επίθεσης άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως είπε ο γιατρός του Νοσοκομείου Γιώργος Αρχοντάκης, ο 42χρονος είχε τραυματιστεί βαριά στο συκώτι από αιχμηρό αντικείμενο, παρουσίασε διαταραχές πήξεως και κατέληξε το πρωί.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News