Ειδήσεις

Συγκινητικές δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου

Μια ακόμα συγκινητική προσφορά τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο Μαλεβίζι, όπου τα δώρα της γιορτής έγιναν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου του Δήμου.

Ο Θεόδωρος Π. (ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του), με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ζήτησε απ' όλους τους φίλους του να μην του προσφέρουν δώρα, αλλά τα χρήματα τα οποία θα διέθεταν να τα συγκεντρώσουν σε ένα κουμπαρά. Στο τραπέζι της γιορτής μαζεύτηκαν συνολικά 500 €, ποσό το οποίο και δώρισε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με σκοπό να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους της δομής.

Παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν στο κυνήγι του θησαυρού

Παράλληλα, τα πληρώματα των ομάδων που συμμετείχαν στο "Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού", που πραγματοποιήθηκε στο Γάζι, είχαν συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι εμπνευστές της προσπάθειας παρέδωσαν τα τρόφιμα στο Παντοπωλείο, με την ελπίδα ότι θα ανακουφίσουν, έστω και στο ελάχιστο, συμπολίτες που έχουν ανάγκες.

Ευχαριστώντας τους δωρητές, ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε ότι «κάθε προσφορά στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2011. Μια προσπάθεια που υποστηρίζεται καθημερινά από δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις, αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες μας. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και παράλληλα τους συγχαίρω που στις δικές τους στιγμές χαράς δε λησμονούν το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται. Το έχω δηλώσει κατ' επανάληψη και δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, ότι ελπίζω σύντομα αυτές οι δομές να είναι αχρείαστες. Μέχρι τότε όμως, θα βρισκόμαστε ως δημοτική Αρχή δίπλα σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκες, με κάθε δυνατό τρόπο.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια όλους τους εθελοντές των κοινωνικών μας δομών, που με την εξαιρετικά καλή δουλειά που κάνουν, με κέφι και μεράκι, έχουν καταφέρει να λειτουργούν όλα άψογα και να προσφέρουν ανακούφιση σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται».

Σχόλια