default-image

Αίτημα δημάρχου Πλατανιά για επαναλειτουργία Κλιμακίου ΕΚΑΒ

Κρήτη
Αίτημα δημάρχου Πλατανιά για επαναλειτουργία Κλιμακίου ΕΚΑΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης με το υπ' αριθμ. 5400/7-2-15 έγγραφό του, προς το νέο πρόεδρο του ΕΚΑΒ Αθηνών κ. Παπαευσταθίου και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες ζητάει την άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ Χανίων με επιπλέον προσωπικό, συγκεκριμένα με εννέα διασώστες και ένα ασθενοφόρο προκειμένου να ενεργούν επικουρικά με τα τρία ασθενοφόρα του Τομέα Χανίων, για την πληρέστερη ιατρική κάλυψη για το χρονικό διάστημα από 15-6-2015 έως και 15-9-2015.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος «ήδη ο Δήμος μας διαθέτει οικίσκο για τη στέγαση του ΕΚΑΒ, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στον αύλιο χώρο του Δημαρχείου στο Γεράνι, επίσης ο Δήμος αυτά τα χρόνια φροντίζει για την σίτιση και στέγαση των διασωστών. Στο έγγραφο ζητάει την άμεση υλοποίηση του αιτήματος αυτού, καθώς η τουριστική περίοδος πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται μεγάλη άνοδος του τουριστικού ρεύματος για τη φετινή περίοδο αναφέροντας ότι ο Δήμος Πλατανιά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Καλλικρατικός Δήμος των Χανίων, ενώ παράλληλα την καλοκαιρινή περίοδο φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό τουριστικών επισκεπτών στον νομό μας».

Τελειώνοντας ο δήμαρχος ζητάει στη νέα οργανωτική δομή του ΕΚΑΒ να προβλεφθεί μόνιμο κλιμάκιο στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News