default-image

Σουίτα για... τολμηρούς

Ταξίδια
Σουίτα για... τολμηρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενας διαγωνισμός προσφέρει την ευκαιρία σε τουρίστες που δεν φοβούνται το ύψος να περάσουν μια νύχτα στην κορυφή μιας ράμπας απογείωσης για το άλμα με σκι.

 Οι τυχεροί του ασυνήθιστου διαγωνισμού θα έχουν την εμπειρία της διαμονής στα 64 μέτρα πάνω από το έδαφος στη ράμπα του περίφημου χιονοδρομικού κέντρου Χολενκόλεν στην Φιλανδία. Ο χώρος χρησιμοποιείται, κυρίως, για την προθέρμανση των αθλητών πριν τα μεγάλα άλματα αλλά η υπεύθυνη του σταθμού αποφάσισε να το μετατρέψει για δύο βράδια σε ένα πολυτελές ρετιρέ, με θέα το νορβηγικό φιόρδ.

Το δωμάτιο διαθέτει όλες τις ανέσεις και οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, στο μπαλκόνι του δωματίου. Η υπεύθυνη του σταθμού είναι ενθουσιασμένη:«Πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας ιδιομόρφης και θαυμάσιας ιδέας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξουμε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Νορβηγίας, και περιμένουμε με ανυπομονησία  να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας στο ρετιρέ με την καλύτερη θέα της πόλης μας»

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News