Ειδήσεις

Μαθητής δημοτικού στο Ηράκλειο τραυματίστηκε από σφαίρα

Μια απίστευτη υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Ανάστατη είναι από το πρωί η εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου, καθώς ένα αγοράκι μόλις επτά ετών τραυματίστηκε μέσα στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Ατσαλένιου. Και μάλιστα... από σφαίρα!

Στο πρώτο διάλλειμα της ημέρας οι μαθητές βρήκαν σε σημείο στο προαύλιο και γύρω από ένα δέντρο μερικές σφαίρες και άρχισαν να τις περιεργάζονται, δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους εκπαιδευτικούς.

Σύντομα, το παιχνίδι μετατράπηκε σε εφιάλτη: Ένα από τα παιδιά πέταξε με δύναμη στο τσιμεντένιο δάπεδο της αυλής μία σφαίρα και αυτή πυροδοτήθηκε! Το αποτέλεσμα ήταν ένα θραύσμα από τη βολίδα να τραυματίσει στην πλάτη έναν μαθητή της β' δημοτικού.

Σήμανε συναγερμός, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και κλιμάκιο της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κρήτης που έδωσε εντολή το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και εξετάστηκε προληπτικά, καθώς ευτυχώς ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς.

Το σοκ ωστόσο παραμένει μεγάλο για το απίστευτο περιστατικό.

Μάλιστα σε έρευνα που ακολούθησε από την ΕΛ.ΑΣ. μέσα στην αυλή του σχολείου, εντοπίστηκαν περισσότερες από 19 σφαίρες, κάτι που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά ως προς το πώς βρέθηκαν στην αυλή αυτές οι σφαίρες, ποιος τις πέταξε και γιατί!

Σχόλια