Ειδήσεις

Mε δικό της περίπτερο η Κρήτη στην έκθεση ITB στο Βερολίνο

Με την προσδοκία μιας ακόμη επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας, συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2015 που πραγματοποιείται από αύριο Τετάρτη 4 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Στην πιο σημαντική τουριστική διοργάνωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπούν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης.

Στους εκθεσιακούς χώρους, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, εφαρμόζοντας τη στοχευμένη στρατηγική προσέγγισης, θα συναντηθούν με tour operators, αεροπορικές εταιρείες και άλλους τουριστικούς φορείς, που περιλαμβάνονται σε εκτεταμένη λίστα ραντεβού που έχουν ήδη προγραμματιστεί, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες αυξημένης συνεργασίας που θα επιτρέψουν την εισροή ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού Γερμανών τουριστών στην Κρήτη.

Επιπλέον, την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση σε ελληνικό εστιατόριο στο Βερολίνο, με προσκεκλημένους εκπροσώπους των μεγαλύτερων γερμανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις του τουρισμού στο νησί, η απόλαυση της κρητικής γαστρονομίας και η συμμετοχή τους σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στην Κρήτη!

Η γνωριμία και η επαφή των Γερμανών με ποικίλες μορφές του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης ακόμα και τις λιγότερο γνωστές πτυχές του είναι το σημαντικότερο όπλο των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου οι Γερμανοί να αγαπήσουν το νησί και να πειστούν πως αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις διακοπές τους.

Σχόλια