default-image

Λαϊκή Στάση Πληρωμών: Νέο ραντεβού έξω από το Ειρηνοδικείο

Κρήτη
Λαϊκή Στάση Πληρωμών: Νέο ραντεβού έξω από το Ειρηνοδικείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη κάλεσμα απευθύνει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών. Και αυτή την Τετάρτη (4 Μαρτίου 2015) καλεί τους πολίτες έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδος, προκειμένου, όπως αναφέρει, «να ακυρώσουμε τους πλειστηριασμούς που σκοπό έχουν την κλοπή το περιουσιών μας από τις τράπεζες και οσονούπω από το Δημόσιο... Μέχρι να ματαιωθούν οριστικά».

Το ραντεβού κλείνεται και πάλι για τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας, όπως και από αυτό του Ηρακλείου, στο οποίο θα βρεθούν τα μέλη της κίνησης, για «να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.», όπως σημειώνουν στο κάλεσμά τους.

«Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας», υπογραμμίζουν, «θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών», καταλήγουν τα μέλη της κίνησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News