default-image

Ηράκλειο: Πιάστηκαν με τη "λεία" στα χέρια

Κρήτη
Ηράκλειο: Πιάστηκαν με τη "λεία" στα χέρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σύλληψη τριών ανδρών, ενός 31χρονου, ενός 35χρονου και ενός 36χρονου, την ώρα που βρίσκονταν σε ιδιωτικό πάρκινγκ, προχώρησαν οι Αρχές στο Ηράκλειο, καθώς μετά από έλεγχο που τους έκαναν διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Αμέσως συνελήφθησαν με την κατηγορία της κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη των τριών ανδρών έγινε προχθές (01.03.2015) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., αφού τους εντόπισαν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, τους έκαναν έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα και διάφορα έγγραφα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από Ι.Χ.Φ., ιδιοκτησίας 32χρονου, μία τσάντα η οποία περιείχε μια φωτογραφική μηχανή με τα παρελκόμενά της, ένα ζευγάρι γυαλιά και τα έγγραφα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News