default-image

"Διογκωμένο το πρόβλημα των ναρκωτικών", λένε οι Αρχές

Κρήτη
"Διογκωμένο το πρόβλημα των ναρκωτικών", λένε οι Αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Το πρόβλημα των ναρκωτικών και η αντιμετώπιση του σε περίοδο οικονομικής κρίσης" είναι το αντικείμενο της διήμερης δράσης που διοργανώνει η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο REX στον Άγιο Νικόλαο.

Συνδιοργανωτές είναι η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ο Δήμος Αγίου Νικολάου και το ΚΕ.Θ.Ε.Α. "Αριάδνη" Λασιθίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης την επόμενη ημέρα, 9 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί και το έργο "Ο Πεταλουδόσαυρος" του Ευγένιου Τριβιζά από μέλη του ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη".

Αντί για εισιτήριο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φαρμακευτικό υλικό για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης.

Στην «αναγκαιότητα προσφυγής σε ειδικευμένους επιστήμονες μόλις γίνει αντιληπτή η εμπλοκή κάποιου με τα ναρκωτικά» κάνει λόγο μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περράκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το πρόβλημα είναι διογκωμένο, καθώς η οικονομική κρίση και οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις οδηγούν τους εφήβους στα ναρκωτικά.

«Το νομικό πλαίσιο δε βοηθούσε και δε βοηθά. Όμως η παρούσα δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα, επιθυμεί να βοηθήσει όσο μπορεί στην κατεύθυνση αντιμετώπισης του προβλήματος», η θέση, επίσης στο σταθμό, του δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News