default-image

Έπεσε από τον ένατο κατασκοπεύοντας τη σύντροφό του...

Life
Έπεσε από τον ένατο κατασκοπεύοντας τη σύντροφό του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τυφλωμένος από ζήλεια, ένας Ρώσος έκανε τον... κομάντο για να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του. Δεν του βγήκε όμως σε καλό γιατί μία γειτόνισσα του έκοψε το σκοινί με το οποίο κρεμόταν από την ταράτσα 9οροφου κτιρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 32χρονος άνδρας, που λόγω της ζήλιας του αποφάσισε να δει τι έκανε η κοπέλα του παρακολουθώντας την από το παράθυρο του 8ου ορόφου, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την πτώση του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας, που είναι και αλπινιστής, χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του για να κρεμαστεί από την ταράτσα του κτιρίου, στην πόλη Βίμποργκ, και να φτάσει στο διαμέρισμα όπου μένει η σύντροφός του, η μητέρα της τρίχρονης κόρης του. Αφορμή στάθηκε η έμμονη ιδέα του ότι η κοπέλα του τον απατούσε με κάποιον άλλον.

Όμως η 66χρονη συνταξιούχος, που έμενε στον από πάνω όροφο, αντιλήφθηκε τον "εισβολέα" και βγήκε στο παράθυρό της, απειλώντας τον ότι θα έκοβε το σκοινί. Όταν εκείνος την αγνόησε, η γυναίκα έκανε πράξη την απειλή της με ένα ψαλίδι.

Μετά την πτώση του 32χρονου, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη και αυτή στο νοσοκομείο, με κρίση υπέρτασης. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News