default-image

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί τους "Χοιροκίνητους"

Κρήτη
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί τους "Χοιροκίνητους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας ευχαριστεί την ομάδα των "Χοιροκίνητων" για τη στήριξη της δομής και την ευγενική τους δωρεά σε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η ενεργητική και οργανωμένη αλληλεγγύη μέσω προσπαθειών  σαν κι αυτή μπορεί να δώσει με αξιοπιστία και διακριτικότητα την ανακούφιση, τη στήριξη και το χρόνο που χρειάζονται κάποιοι συμπολίτες μας για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους χωρίς να πληγωθεί η αξιοπρέπειά τους.

Η ομάδα "Χοιρονίκητοι" συνέβαλε τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία της δομής του Εθνικού Δικτύου Αντιμετώπισης της Φτώχειας προσφέροντας προϊόντα συνολικής αξίας 875 ευρώ.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλείται να συνεχίσει να καλύπτει ανάγκες σε είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής και ψυχαγωγίας σε τουλάχιστον 300 οικογένειες κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ενημέρωσης για τη λειτουργία όλων των Κοινωνικών Δομών. Υποστηρίζεται από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού ενώ παράλληλα εμψυχώνεται από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Παραμένουμε στη διάθεση σας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 έως 17:00, στο κέντρο της πόλης μας,  στην οδό Κ. Ζώτου & Μονής Αγκαράθου γωνία, στον κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News